Nyheder

Camp d. 14-18. oktober med Alexander Ryabinin og International Figure Skating School

11. oktober 2019, 15.29

Camp is fully booked !

Click here to apply

Åbent hus lørdag d. 7/9 med koncert og opvisning

2. september 2019, 13.34

Drømmer du om at lære at skøjte? Vil du lære at lave piruetter? Så er det nu, du skal slå til! Lørdag d. 7/9-2019 afholder Ørestad Skøjteklub åbent hus for alle børn under 16 år. Her kan du få en helt GRATIS prøvetime, hvor du kan se, om kunstskøjteløb er noget for dig.


Du kan låne skøjter af os, men pga. travlhed, bedes du være der ca. 20 minutter inden træningens start - senest kl. 15:40.  Vi glæder os til at se dig!

Program


  • Kl. 16:00-16:45    - Skøjteskole + prøvetimer til åbent hus

  • Kl. 17:00-17:30    - Programvisning (K og F løbere)

  • Kl. 17:30-18:30    - Café - Ørestads bedste sandwich, kaffe og kager!

  • Kl. 18:45-19:10    - Koncert m. Olivia og Alma Sophie (MGP19)

  • Kl. 19:15                     - tak for i dag, vi ses!

OBS!! Husk at være der i god tid, da der er begrænset antal pladser i hallen.
Eventet er støttet af Folkeoplysningsudvalget i Københavns Kommune.

ØSK vært for FunSkate konkurrence

27. august 2019, 14.23

D. 9-10 november står vi som vært for Dansk Skøjte Unions “FunSkate 1 ØST”. Det er den 1. konkurrence af i alt 4 denne sæson for begyndere til let øvede. For at kunne deltage, skal man have bestået sit første klubmærke. Klubmærken tager man i forbindelse med undervisningen i klubben.


Mellem 300-400 officials, løbere, klubrepræsentanter og anhørige forventes at deltage. Vi glæder os til samarbejdet med Dansk Skøjte Union og deltagende skøjteklubber.


Tak til Københavns Kommune og øvrige klubber i Ørestad Skøjtehal for at lade os benytte isen denne weekend.


Velkomne til ØSK

27. august 2019, 14.16

Vi har haft en travl opstart på den nye sæson -  gensyn med "gamle" medlemmer og velkomst af nye skøjteløbere i alle aldre. Det er altid en fornøjelse, at lange skøjter over disken. Onsdagen d. 4. september starter vi igen vores populære onsdagsspisning. Vi har også en ny café-vogn som vi ruller ud i klubloungen til høflig selvbetjening. Derudover har vi en kalender fyldt op med mange sjove aktiviteter og spændende konkurrencer i den kommende sæson.


Glade ansigter, støtte og positiv stemning giver inspiration og motivation til de første trin på isen eller mod til at prøve mere avancerede trin. Det giver også nye venskaber. Vi glæder os alle rigtig meget til vores 2. sæson i klubben.


Velkommen til jer alle !


Besøg os på Ørestad Kulturdag d. 31. august

27. august 2019, 14.02

Lørdag d. 31. august kl. 11-18 deltager klubben i Ørestad Kulturdag 2019. Rotationsmaskinen, skøjter og skøjtedragter vil blive vist på standen. Du kan også deltage i vores konkurrence med præmie: 2 mdr gratis medlemskab. Kom og vær med til en hyggelig dag!


Læs mere om Ørestad Kulturdag her.Sæsonstart - ledige pladser på alle hold

3. august 2019, 16.07

Kære alle, Vi glæder os rigtig meget til at skyde skøjtesæson 2019/2020 i gang onsdag d. 7/8-2019. Vi har fået fler istider og kan med stor glæde meddele, at vi har ledige pladser på alle hold.


Træningsplanen er lagt på Holdsport og på vores hjemmeside www.øsk.dk. Såfremt der skal lejes skøjter, bedes man møde op minimum 30 minutter før træningens start.

Vi fortsætter med vores onsdagsspisninger, café, Fika og medlemsarrangementer hver måned. Bobo er tilbage fra ferie på Nordpolen.


Vi glæder os til at se Jer alle og ser frem til en ny spændende og lærerig sæson med masser af sjov, leg og oplevelser på isen


ØSK-teamet


Sæson 2019/20

11. juni 2019, 09.34


Vi holder sommerpause og glæder os til næste sæson, der starter i begyndelsen af august.  Vi har enkelte ledige pladser på nogle af vores hold. Du er velkommen, at melde dig ind eller blive skrevet op på ventelisten. Den endelige træningsplan bliver præsenteret når vi har fået istiderne fra Københavns Kommune.


We are currently on summer break and are looking forward to the start of next season beginning of August. We have few available places and you are welcome to enroll or sign up on the waiting list. The training schedule for next season will be made available shortly after being assigned the time slots by Københavns Kommune.Grillfest og isdisco lørdag d. 25/5

14. maj 2019, 09.56

Alle medlemmer med familier inviteres hermed til en grillaften ved skøjtehallen lørdag d. 25. maj kl 17-21.30.  Vi sørger for grillmad, tilbehør og drikkevarer (inklusive vegetariske/veganske valgmuligheder), hvilket koster 35 kr for voksne og 25 kr for børn under 12 år. I melder jer til på Holdsport senest torsdag d. 23. maj.


I forbindelse med grillfesten vil der også være mulighed for skøjteløb og isdisco kl 18-21.30. Hvis I ønsker leje kunstskøjter bedes I sende en besked med skøjtestørrelse.  Vi kan ikke garantere at vi har skøjter til alle så det er vigtigt, at I reserverer i forvejen. Skøjteleje koster 20 kr.


Vi glæder os til at møde jer alle.


Mange hilsener
ØSK teamet

Nye trænere

14. maj 2019, 06.56

Det glæder os at kunne meddele, at vi har ansat to nye trænere i vores team - Sandra Kovenc og Thelma Steimann. Begge kommer med værdifuld erfaring fra kunstskøjtesporten og vil bidrage til klubbens kommende aktiviteter.


Sandra Kovenc er uddannet diplomtræner og har været træner siden 2001. Sandra har også en baggrund som eliteløber og har repræsenteret Danmark ved flere internationale konkurrencer, f.eks. de Nordiske Mesterskaber og Triglav Trophy. Sandra kommer at blive en vigtig brik i udviklingen af klubbens træningsaktiviter og vores nye K-hold.


Thelma Steimann bliver vikar i vores træner-team. Thelma er allerede en af vores gode medlemmer i Sports-holdet og har tidligere været skøjteløber, bland andet i disciplinen synkronskøjtning.


Velkomne til ØSK-teamet.Medlemsarrangement: Isdisco og "Chill out Ice Skating"

17. april 2019, 09.31

Lørdag d. 27. april afholder vi medlemsarrangement kl 18-21 med følgende program:

- Kl. 18-19.30 Isdisco 
- Kl. 19.30-21 "Chill out Ice Skating"


"Chill out Ice Skating" er vores nye koncept, hvor vi skruer ned for tempoet og skøjter til relax musik. Den første aften vil byde på musik af Oleg Byonic og Schiller. Familiemedlemmer er velkomne. Hvis I ønsker leje kunstskøjter bedes I sende en besked med skøjtestørrelse.  Vi kan ikke garantere at vi har skøjter til alle så det er vigtigt, at I reserverer i forvejen. Skøjteleje koster 20 kr. Adgang til arrangementet er gratis.


Det vil være muligt, at købe varme toasts, pølser, sodavand, juice, kaffe og the i løbet af aftenen.


Indkaldelse til generalforsamling 2019

25. marts 2019, 10.59

Ørestad Skøjteklub indkalder hermed til generalforsamling tirsdag d. 23. april kl 19-21 i Ørestad Skøjtehal (Multirummet).


Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, herunder opstillede kandidater til bestyrelsesvalg, skal være bestyrelsen i hænde senest 14 dage før dennes afholdelse, dvs. senest d. 9/4. 


Dagsorden, regnskab, budget og forslag fremsendes fredag d. 12/4.


Desværre lukket for prøvetimer og tilmeldinger

25. marts 2019, 09.44

Vi har fået mange nye medlemmer den sidste tid, hvilket vi er meget glade for. Velkommen til jer alle ! Det betyder dog, at alle vores hold er fyldt op og vi desværre er nødt til, at lukke for prøvetimer og tilmeldinger.

Vi får stadig mange henvendelser og hvis vi havde mer istid, ville I alle være meget velkomne.

Har du været til prøvetime men endnu ikke nået, at tilmelde dig, bedes du kontakte os. Hvis du vil blive skrevet op på ventelisten giver du os en besked her. Forårssæsonen afsluttes ultimo maj og vi starter efterårsæsonen i august.

ØSK søger trænere

22. marts 2019, 13.38

Vi søger trænere og det er tale om to stillinger. En stilling som fast timeansat træner med træning af forskellige hold på faste tidspunkter efter aftale samt en stilling som vikar for nogle af vores trænere, der er aktive som bl.a. dommere i en del weekender. Herudover vil der også være behov for hjælp, hvis der skulle opstå sygdom eller andet. Begge stillinger omfatter træning på is og off-ice.


Læs mere her.


Støvleovertræk

7. marts 2019, 17.21

Vi kan nu tilbyde støvleovertræk i mange forskellige farver. På billedet kan du se et udvalg af farver. Flere er på vej.

Alle der tegner en skøjteleje-aftale fremover kan selv vælge farve. Har du allerede støvleovertræk men kunne tænke dig en anden farve, er du velkommen forbi vores lille butik i skøjtehallen. FIKA

7. marts 2019, 17.08

"Fika" er svensk og betegnelse for en gammel social tradition, hvor venner, familie eller kollegaer, mødes til en kaffepause med kage. F.eks. en "kanelbulle" og dem køber vi mange af i Sverige.

Når vores café er åben er du altid velkommen til en fika.Café

7. marts 2019, 17.06

Vores café er åben under klubbens træningstid, primært onsdag og lørdag. Vi tilbyder kaffe, the, kakaodrik, juice, sodavand, kage og snacks.

Vi har altid mindst 20 forskellige kaffe-varianter at vælge mellem og en Nespresso-maskine, der laver en kop kaffe til kun 6 kr.
Vi er nu flere end 100 medlemmer

6. februar 2019, 11.09

Den 2. februar fik vi selskab af vores 100. medlem og de sidste dage har vi fået yderligere medlemmer i vores klub. Velkommen til jer alle sammen!

ØSK er en klub, der bliver skabt af og for medlemmerne. Vi glæder os til, at skabe sammenhold, trivsel, sundhed og bevægeglæde.

Åbent hus onsdag d. 30/1

23. januar 2019, 09.36

Ørestad Skøjteklub holder åbent hus for både børn og voksne onsdag d. 30/1. Venligst notere, at arrangementet er flyttet fra d. 23/1, grundet isen ikke er klar til brug efter VM i håndbold.

Hvis du skal låne skøjter, bedes du sende en mail til Louise@oesk-kbh.dk med alder og skostørrelse - så sørger vi for, at der er et par klar til dig. Kom gerne ca. 15 minutter før træningens start.

Plan:


16.45-17.30 - på is
17.45-18.30 - off ice (hvis man har lyst) + mulighed for at stille de frivillige i klubben spørgsmål
18.30-19.30 - mulighed for at købe lidt snacks og noget at drikke i cafeen på 1. sal.

Vi glæder os til at se Jer!


Medlemsarrangementer med isdisco

23. januar 2019, 09.35

Vi afholder i løbet af foråret medlemsarrangementer med isdisco hver måned. Den første gang er nu på lørdag d. 26/1 kl 18-20. Disco-lyset er kommet på plads i hallen og vi glæder os til at afprøve det. På lørdag fejrer vi starten på sæsonen. De kommende isdisco vil være med forskellige maskerade-temaer. 
Slibning af skøjter

23. januar 2019, 07.00

Klubben har købt udstyr for at slibe kunstskøjter. I løbet af de kommende uger vil alle, der lejer klubskøjter, få besked når det er tid for slibning. Vi vil også tilbyde slibning af private skøjter. Vi vender tilbage med nærmere besked,

Reviderede foto- og privatlivspolitikker

23. januar 2019, 06.50

Vi har revideret vores fotopolitik og behandling af personoplysninger. I finder dokumenterne i menuen under "Praktiske oplysninger / Politikker".

Kørsels- og parkeringsvejledning til FunSkate 24-25. nov.

23. november 2018, 09.37

Her finder du parkering, hvis du skal med bil til Ørestad d. 24-25. november.

FunSkate 24-25. november

23. november 2018, 09.15

Hele 212 løbere deltager i weekendens FunSkate-konkurrence, der afholdes over to dage på hjemmebane. Lørdag kl 10-19 og søndag kl 8-14.45. Fra klubben deltager 24 piger og drenge som I gerne må komme og heppe på.Vi forventer 500-600 besøgende i alt og flere end 20 frivillige sørger for forplejning gennem hele weekenden og tre skøjtebutikker er til stede med gode tilbud:  • Acorn Sport (www.acornsport.dk)

  • Skate-Bootique (www.skatebootique.dk)

  • Skov Skating & Sport (www.skov-skating.dk)


Konkurrencen arrangeres af Dansk Skøjte Union (danskate.dk) i samarbejde med Ørestad Skøjteklub og det er den 2. FunSkate-konkurrence af i alt 4 denne sæson.
FunSkate-logo tilhører Dansk Skøjte Union, DSU

Ørestad Skøjteklub arrangerer konkurrence

2. september 2018, 15.45

D. 24-25 november arrangerer vi sammen med Dansk Skøjte Union “FunSkate 2 ØST”. Det er den 2. konkurrence af i alt 4 denne sæson for begyndere til let øvede. For at kunne deltage, skal man have bestået sit første klubmærke. Klubmærken tager man i forbindelse med undervisningen i klubben.


Mellem 200-300 officials, løbere, klubrepræsentanter og anhørige forventes at deltage. Vi glæder os til samarbejdet med Dansk Skøjte Union og deltagende skøjteklubber.


Tak til Københavns Kommune og øvrige klubber i Ørestad Skøjtehal for at lade os benytte isen denne weekend.FunSkate-logo tilhører Dansk Skøjte Union, DSU

Velkommen til "gamle" og nye medlemmer

2. september 2018, 15.33

Vi har haft tre fantastiske uger med “gamle” og mange nye medlemmer - store og små,; fra 2,5 år til 50; piger og drenge. Det har været en travl opstart på den nye sæson, men vi har med stor fornøjelse langet skøjter fra størrelse 24 til 43 over disken. Træner-teamet er udvidet og består nu af 4 trænere og 2 hold-i-hånd piger. Om lidt runder vi 70 medlemmer og hver onsdag spiser omkring 40 sammen i hallen kl 18.30. Helt fantastisk sjov !

Glade ansigter og positiv stemning giver inspiration og motivation til de første trin på isen eller mod til at prøve mere avancerede trin. Det giver også nye venskaber og vi glæder os alle rigtig meget til resten af sæsonen.

Velkommen til jer alle !

Onsdagsspisning

23. oktober 2018, 13.18

På onsdag d. 15/8 kl 17.30-19 starter vi “Onsdagsspisning”, hvor vi tilbyder aftensmad og hyggeligt samvær til alle medlemmer med familier. I melder jer til og betaler på jeres Holdsport-profil.


Alle medlemmer og forældrer må meget gerne hjælpe til og lave onsdagsmad. Tale med bestyrelsen om dit forslag. Du får refunderet dine indkøb og vi har et stort køkken i hallen med 2 ovne, mikrobølgeovn, opvaskemaskine, køkkenredskaber, tallerkener, glas, bestik og vores eget køleskab.


Vi glæder os til at møde jer alle i "Klubloungen" på 1. sal i skøjtehallen.


Hils BoBo velkommen

11. august 2018, 12.44

Kære medlemmer, 


Hils vores nye maskot "Bobo" velkommen!


Bobo vil spille en meget vigtigt rolle i vores klub.  Han bliver en del af skøjteskolen for de mindste børn - "Bobo's Skøjteskole". Derudover vil Bobo deltage ved konkurrencer og stå klar til, at støtte og heppe på vores børn og unge på isen. Han har selv glæde ved at skøjte rundt på isen. så du vil helt sikkert møde ham ofte i hallen.


Vi glæder os meget til at få Bobo med i teamet !Nyt logo

11. august 2018, 13.05

Den nye sæson bliver startet op med nyt logo - en stiliseret kunstskøjteløbere (pige, dreng, kvinde eller mand) i vores klubfarver. Vi arbejder også på at udvikle et sæt tøj med udgangspunkt i mørk lilla bukser og hvid jakke med logo.

ØSK deltager i Ørestad Kulturdag 2018

7. august 2018, 00.15

Lørdag d. 25. august kl. 11-18 deltager klubben i Ørestad Kulturdag 2018. Rotationsmaskinen, skøjter og skøjtedragter vil blive vist på standen. Du kan også deltage i vores konkurrence med præmie. Kom og vær med til en hyggelig dag!

Læs mere om Ørestad Kulturdag her.

Skøjteleje - nu med ekstra udstyr

6. august 2018, 23.19

Fra kommende sæson udvider vi indholdet ved leje af skøjter. Udover skøjter inkluderer “pakken” to slibninger af klingerne per sæson samt skøjtebeskyttere, klingeovertræk og støvleovertræk. Prisen er den samme, 100 kr/md.

Sæsonstart 2018/2019

6. august 2018, 23.13


Kære alle, Vi glæder os rigtig meget til at skyde skøjtesæson 2018/2019 i gang onsdag d. 15/8-2018. 


Træningsplanen er lagt på Holdsport og på vores hjemmeside www.øsk.dk. Såfremt der skal lejes skøjter, bedes man møde op minimum 30 minutter før træningens start.


Vi glæder os til at se Jer alle og ser frem til en spændende og lærerig sæson med masser af sjov, leg og oplevelser på isen


ØSK-teamet