Klubnyheder

Opdatering af Covid-19 restriktioner samt adgang til skøjtehal og is

8. september 2020, 18.40

[Click here for English version]

Regeringen er kommet ud med nye restriktioner da smitteantallet i Københavnsområdet har øget. Vi ska derfor være opmærksomme på, at der nu er indført forsamlingsforbud på 50 personer. Det får betydning for hvor mange løbere det kan være på is inklusive familiemedlemmer på tribunen, i opholdsrum ved siden af køkken samt i klubkøkken. 


Betingelserna fra Københavns kommune for brug af skøjtehallen er således

Isarenan = maks 50 stk (opdelt 50 + 50)

Område omkring is = maks 50 stk

Lille is = maks 45 stk

Klub opholdsrum = maks 37 stk

Klubkøkken = maks 9 Stk

Skøjteudlejning = maks 7stk

Det er vigtigt at vi alle hjælper hinanden med at overholde disse restriktioner, så at vi fremover får lov til at blive med at skøjte i hallen. Det er også vigtigt at vi alle spritter af vores hænder når vi går in i bygningen og at vi holder afstand til hinanden.


Adgang til skøjtehal og is for skøjteskolen

  • Skøjteskolen bliver opdelt i to hold med hver sin banehalvdel. Der må være maks 50 løbere på hver halvdel.
  • Gul + grøn gruppe har træning onsdage kl 17.10-17.55 og lørdage kl 16-16.45. I har adgang til hallen via foyeren og til isen via spillerboksene. Skøjter tages på og af i foyeren.
  • Rød + blå gruppe har træning onsdage kl 17.25-18.10 og lørdage kl 16-16.45. I adgang til hallen via sidedøren (vendt mod Royal Arena) og kommer til isen via porten ved den lille is. Skøjter tages på i gangen og ved bænkene omkring den lille is.
  • Udgang fra isen og hallen sker i modsat retning.
  • Det er ikke tilladt, at krydse afmærkningen mellem de to banehalvdele eller bruge anden ind- eller udgang end tildelt.
  • Maks 50 personer må opholde sig på tribunen eller området omkring isen. Derfor opfordrer vi til, at forældre opholder sig mindst muligt i hallen.
Adgang til skøjtehal og is for øvrige hold


Adgang til isen sker via foyeren og spillerboksene. Skøjter tages på i foyeren. Omklædningsrum kan benyttes i begrænset omfang (maks 12 i hvert rum). Udgang fra isen sker via porten og gangen til omklædningsrummene.
Klubnyheder