Indmeldelse og betaling

Holdsport-profil

Ved indmeldelse får du en bekræftelsesmail med login-oplysninger til din nye Holdsport-profil.  Vi anvender Holdsport.dk til kommunikation mellem klubben, trænere og medlemmer - herunder til/afmelding til træning, konkurrencer og klubarrangementer. Du kan bruge både PC-versionen eller App'en for Android/IOS.

Venligst, kontrollere indstillingen for tidszonen i Holdsport. Det gør du i app'en eller på PC'en ved at gå ind under: Profil =>"Vælg nyt sprog/tidszone". Tidszonen skal stå på "GMT +1". Hvis tidszonen ikke er indstillet korrekt, vil kalenderen i Holdsport vise forkerte træningstider.

Hvis du er forælder med flere barn som er medlemmer i klubben, kan du oprette en egen Holdsport-profil på Holdsport.dk (uden tilmelding til hverken klub eller hold). Under "Profilindstillinger" => "Flerbruger-profil/Forældreprofil" kan du tildele dine barn til din profil. Indtast brugernavn og adgangskode på børnenes profiler. Derefter kan du nemt skifte mellem profilerne på app'en eller på Holdsport.dk og hurtigt får en overblik over træningstider og beskeder.

Indmeldelse og betaling

Kontingentet opkræves for en halv sæson forud. Ved indmeldelse i løbet af en sæson betales der et kontingent, der nedsættes forholdsmæssigt til den resterende del af halvsæsonen. Betaling sker via MobilePay eller konto-overførsel.


Ved indmeldelse godkender du også Ørestad Skøjteklubs vedtægter, fotopolitik og vores behandling af personoplysninger.


Vi glæder os til, at du bliver en del af vores klub. 

Velkommen !

%c3%98sk_banner_small