Ledige stillinger

22. marts 2019


ØSK søger trænere

Ørestad Skøjteklub (ØSK) er en ”ung” skøjteklub, som havde opstart primo 2018. Vi træner i Ørestad Skøjtehal med Royal Arena som nabo. Vi har i løbet af vores første år fået 120 medlemmer fordelt i alderen 3-50 år fra begyndere til FunSkate-niveau. Klubben deltager i FunSkate konkurrencer og vil fra sæson 2019/2020 også deltage i DSU’s konkurrencerækker.

Det er tale om to stillinger. En stilling som fast timeansat træner med træning af forskellige hold på faste tidspunkter efter aftale samt en stilling som vikar for nogle af vores trænere, der er aktive som bl.a. dommere i en del weekender. Herudover vil der også være behov for hjælp, hvis der skulle opstå sygdom eller andet. Begge stillinger omfatter træning på is og off-ice.

Trænerteamet i ØSK består pt. af 4 unge og engagerede trænere, en vikar og hold-i-hånd hjælpere. ØSK træner onsdage, lørdage og søndage i sæson 2018/2019, der afsluttes ultimo maj. Disse tider kan dog blive ændret noget fra sæsonen 2019/2020.

Vi tilbyder en dynamisk og spændende arbejdsplads, der er kendetegnet af humor, trivsel, engagement, uformel omgangstone og hvor der er plads til forskellighed og kreative tanker. Du vil få engagerede kollegaer med en stor vilje til samarbejde og udvikling af klubbens løbere og aktiviteter. Vores vision er, at skabe en attraktiv og fremgangsrig kunstskøjteklub.

Dine kvalifikationer:
- du har stort kendskab til kunstskøjteløb og har tidligere selv skøjtet
- du kan lide at arbejde med både børn, unge og voksne på alle niveauer
- du er engageret, initiativrig og pædagogisk
- du kan motivere og udfordre løbere på alle ambitionsniveauer

Ansættelse sker på sæsonbaseret ansættelseskontrakt og vilkår ifølge funktionærloven. Løn efter aftale. Begge stillinger er ledige til besættelse snarest muligt eller senest pr. 1. august 2019.

For yderligere oplysninger, kontakt venligst vores cheftræner Louise Stielund (louise@ oesk-kbh.dk) eller Henrich Dahlgren (formand@oesk-kbh.dk). Du kan også læse mere om os på www.øsk.dk.

Ansøgning med CV og eventuelle referencer sendes til formand@oesk-kbh.dk.


Download stillingsopslaget her.

%c3%98sk_banner_small