Trænerteam

Louise Wassard Stielund
cheftræner og FunSkate-ansvarlig

Louise er 19 år og går til dagligt i gymnasiet. Hun har skøjtet, siden hun var tre år gammel og har været med til bl.a. Sjællandsmesterskaberne, Danmarksmesterskaberne og internationale konkurrencer i Island, Frankrig og Sverige. Louise har været træner, siden hun var 13 år gammel. Louise er herudover også uddannet FunSkate bedømmer og Teknisk Specialist.


Victoria Westergaard Michailoff Clausen

Victoria er 18 år og går til dagligt på Gefion Gymnasium. Hun startede til kunstskøjteløb da hun var seks år gammel, og valgte så som 15 årig at stoppe som elite løber. Victoria har blandt andet deltaget i Sjællandsmeterskabet, Danmarksmesterskabet, og internationale konkurrencer i Sverige, Belgien, Østrig.


Nanna Jiang Hansen

Nanna er 20 år gammel og dimitterede fra gymnasiet i 2017. Hun har skøjtet, siden hun var 4 år gammel og har været skøjtetræner siden hun var 12 år. Nanna har deltaget i både internationale og nationale konkurrencer såson DM og SM. Herudover er Nanna uddannet FunSkate bedømmer og FunSkate beregner.


Sandra Kovenc

Sandra er uddannet diplomtræner og har været træner siden 2001. Sandra har også en baggrund som eliteløber og har repræsenteret Danmark ved flere internationale konkurrencer, f.eks. de Nordiske Mesterskaber og Triglav Trophy.


Stine Højmark Madsen


Emma Skov

Vikar


Thelma Steimann

Vikar


File
Louise W. Stielund
22 18 05 13
NH
Nanna J. Hansen
SK
Sandra Kovenc
SM
Stine H. Madsen
File
Thelma Bjørk Steimann
91 42 39 99
VC
Victoria W. M. Clausen
60 13 46 56
%c3%98sk_banner_small